Kiváló tanulóinkat ismerték el

Tiszafüred Város Önkormányzata minden évben elismeri a város oktatási intézményeinek kiváló tanulóit. A Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola négy tanulója vehetett át oklevelet március 13-án a Kovács Pál Művelődési Központban.

Kiváló tanulói díjban részesültek 2019-ben:

Árvai Csenge

Csenge a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola 6. osztályos tanulója. Példamutató szorgalmával és tehetségével kiemelkedik társai közül. Az elmúlt évek alatt több tanulmányi versenyen is szép sikereket ért el. Táncos tudása lehetővé teszi, hogy a nála idősebb korosztály munkájába is be tud kapcsolódni. Mindig lehet rá számítani. A tanórákra felkészülten érkezik. Számos versenyen és fellépésen öregbítette iskolánk hírnevét!

 Beranek Balázs Miklós

Beranek Balázs Miklós a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola 5. osztályos tanulója. Csoportjának egyik legmegbízhatóbb fiú tagja. Évek óta szorgalmasan végzi munkáját, a táncpróbák – sok egyéb elfoglaltsága ellenére – kihagyhatatlanok számára. Szorgalma, tánctudása kiemelkedő. Társaival vidám és kedves, tanáraival szemben tisztelettudó.

Gál Dorina

Dorina a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola 6. osztályos tanulója. Szorgalma kiváló, társai számára is példát mutató. Csoportjának meghatározó tagja. Jó szervező képességgel rendelkezik. Az elmúlt évek szorgalmas munkája eredményeként a nála idősebb korosztályban is megállja helyét. A táncpróbák vidám hangulatáról is mindig gondoskodik.

Nagy Máté László

Nagy Máté László a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola 5. osztályos tanulója. A sok éves szorgalmas munka eredményeként szóló táncosként is szép eredményeket ért el. A tanév elején, Dévaványán a 8. Kádár Ferenc Országos Néptánc Versenyen ezüstminősítést szerzett. Mindig lehet rá számítani: nem csak fellépéseken, egyéb programokon is. Segítőkész, csoportjának aktív tagja.

Fotó: Bekecs Sándor

Szívből gratulálunk az elismerésekhez!

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02375 számú „Komplex népművészeti rendezvények Tiszafüreden” projekt.

Linkek

Támogatók

A Tiszafüredi Ifjúsági Táncegyüttes munkáját az elmúlt évben támogatta a Csoóri Sándor Program.

A Tiszafüredi Népművészeti Alapítványt az alábbi számlaszámon támogathatja:
Számlaszám: 70100011-11060981.
Támogatásával a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola tanulóit segíti.

Adóbevallásában 1 %-ának felajánlását is köszönettel vesszük.
A Tiszafüredi Népművészeti Alapítvány adószáma:19219031-1-16.