Karácsonyi műsorok iskolánkban

Aki nyomon követi iskolánk programjait, jól tudhatja, ha  advent, akkor bemutatók sokasága teszi mozgalmassá életünket. Természetesen ezt elsősorban nem munkának érezzük kollégáimmal, hanem az eltelt hónapok megkoronázásának! (Bár amikor az iskolánk utánfutóját ötször-hatszor pakoljuk rogyásig néha azért megcsap a munka szele😀).

Óriási öröm és boldogság látni a ragyogó gyermekarcokat a táncok és énekek előadása közben. Még ha be is csúszik egy-két baki, hamar túllendülünk rajta az előadás magával ragadó, sodró lendülete által. Gratulálunk minden növendékünknek, munkatársunknak! Folytatás 2024-ben! Áldott ünnepeket, Békés Boldog Új Esztendőt!

Az első bemutatóra december 09-én került sor: Tiszafüred EK2

Második bemutatónk:Tiszafüred Alapfok 2-4

Harmadik bemutatókor még a szülők is táncra perdültek

Ötödik előadás a Tiszafüredi Ifjúsági Néptáncegyüttes és a Tisza-tavi AMI továbbképzős növendékei előadásában került bemutatásra.

Köszönjük a Kovács Pál Művelődési Központ munkatársainak a segítő hozzáállását, Tiszafüred Város Önkormányzatának és a fenntartónk a Tiszafüredi Népművészeti Alapítvány támogatását!

Köszönjük Mészáros Balázs gyönyörű fotóit:

December 18-án Tomajmonostora Művelődési Házában rendeztük be és díszítettük fel a színpadot, hiszen itt következett a hatodik bemutatónk. Megható és sokszor tréfás előadást láthatott a közönség.

A negyedik előadásunk Kunhegyesen került bemutatásra. Az Ilosvai Művelődési Központ kiváló helyszín volt ismét.

Csodás környezetben, az iskolánk munkatársainak még csodásabb dekorálása méltó hátteret biztosított. Minden adott volt, hogy a kunhegyesi tagozat összes növendéke egy meghitt előadással kedveskedjen a nagyszámú közönségünknek!

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02375 számú „Komplex népművészeti rendezvények Tiszafüreden” projekt.

Linkek

Támogatók

A Tiszafüredi Ifjúsági Táncegyüttes munkáját az elmúlt évben támogatta a Csoóri Sándor Program.

A Tiszafüredi Népművészeti Alapítványt az alábbi számlaszámon támogathatja:
Számlaszám: 70100011-11060981.
Támogatásával a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola tanulóit segíti.

Adóbevallásában 1 %-ának felajánlását is köszönettel vesszük.
A Tiszafüredi Népművészeti Alapítvány adószáma:19219031-1-16.